A teljes cikk itt olvasható: https://secretstories.hu/eskuvoi-inspiraciok/foto-video/szlavik-bendeguz-fairy-on-canvas/

Az esküvő helyszínéül a Szent András kastély szolgált Bölcskén és a templomi esküvő mellett szabadtéri ceremóniát is rendeztek Reniék

Amikor leülök egy párral beszélgetni, rövid idő alatt kell megismerni egymást, kölcsönös szimpátiát kialakítani és betekintést nyerni a nagy nap részleteibe. Egy fotósnak valószínűleg egészen más dolgok a fontosak, mint amit egy pár fontosnak tart. Persze jó egy összképet kapni az esküvőről, de számomra mindig a kisebbnek tűnő részletek határoznak meg egy esküvőt. Egyik ilyen pont a menyasszony ruha választása. Előzetesen is nagyon sokat elárul a páról, hogy mennyi időt és energiát szánnak a megfelelő ruha megtalálására.

Ha megemlítik, hogy Daalarna ruhát visel a menyasszony, akkor igazán boldog leszek. Ez az jelenti, hogy a pár igényes a részletekre: nem sajnálják majd az időt, hogy megfelelő esküvői frizurát válasszanak a ruhához vagy odafigyelnek a dekorációra is. Ez egy fotós szemszögéből pedig kánaán!

,szabadtéri esküvő,fairy on canvas,daalarna ruha,esküvő,esküvői ruha,kápolna,esküvői inspirációk,

Szabadtéri esküvő Daalarna ruhában – Reni és Dávid nagy napjának az időjárás is kedvezett

A Renivel és Dáviddal való találkozásunkkor már az első percben éreztem, hogy a kölcsönös szimpátiával itt nem lesz baj. Folytattuk a beszélgetést és Reni megemlítette, hogy egy Daalarna csipkeruhára esett a választása. Aztán kiderült, hogy az esküvő helyszínéül a Szent András kastély szolgál Bölcskén és a templomi esküvő mellett szabadtéri ceremóniát is rendeznek.

A szabadtéri esküvő a kastély udvarán található kis romos kápolna tövében került megrendezésre. Minden egyben volt! Gyönyörű helyszín, egy fülig szerelmes pár, csodás részletek…

Egy szó, mint száz fogadjátok szeretettel Reni és Dávid esküvői fotóit!